Köszönjük hogy gondolt ránk!

Megkezdődött az adóbevallások és az egy százalékos támogatások benyújtásának időszaka. A Jásztánc Alapítvány ezúton kéri és előre is köszöni az Ön és családtagjai személyes támogatását.

Célunk a tánc- és zenei folklór hagyományok felkutatása, ápolása, a táncos szokások, népviseletek, néphagyomány megőrzése az utókor számára, valamint a néptánc népszerűsítse, nemzeti és jász hagyományaink megismertetése.

 Az egykulcsos személyi jövedelemadó miatt évek óta zsugorodik a civil közösségek egy százalékos részesedése. Ennek ellenére a Jásztánc Alapítvány tavaly 265.202 Ft adóforintot kapott. Köszönjük.

Szervezetünk az Ön felajánlását újabb hagyományápoló rendezvények szervezésére, megvalósítására, határon túli magyar kapcsolatok ápolására, gyerektánc csoportok fenntartására fordítja.

 

Kérjük támogassa munkánkat adója 1%-ával!

Adószámunk: 18825798-1-16

 

A JÁSZTÁNC ALAPÍTVÁNYRÓL

A Jásztánc Alapítványt 1995-ben hívta életre 10 jászapáti lelkes fiatal felnőtt.

Alapító okiratában foglalt célja: a paraszti tánc- és zenei folklór hagyományainak felkutatása, ápolása, a táncos szokások, népviseletek, néphagyományok megőrzése az utókor számára, valamint a néptánc népszerűsítése, nemzeti hagyományaink megismertetése hazai és külföldi rendezvényeken egyaránt. Bővebben…